Club 2000

De Club 2000 is een klassieke fruitmachine die je vroeger vaak tegenkwam in casino’s en gokhallen, maar ook in cafés en snackbars. Tegenwoordig hoef je niet eens de deur meer uit om Club 2000 te spelen. Dat kan nu namelijk ook online. En het leukste is nog dat Club 2000 er online net zo uitziet als de fysieke retro gokkast!

Club 2000: Het basisspel

Club 2000 bestaat uit een basisspel en een vervolgspel, waarvan de laatste ook wel het Clubspel genoemd wordt. Maar je begint altijd bij het basisspel. Er zijn drie reels; de middelste drie symbolen vormen de actieve winlijn, welke van links naar rechts verschijnt. Krijg je drie dezelfde symbolen op de winlijn, dan heb je prijs! De enige uitzondering hierop is het zogeheten Club-symbool; al bij twee Club-symbolen op de winlijn wordt je beloond met een Mystery prijs. Die staat echter niet vast, dus het blijft een verrassing wat dat je oplevert!

De Club 2000 fruitmachine is zo geprogrammeerd dat hij het ziet als er een winkans is. De reels worden dan automatisch voor je vastgezet. Wil je niet dat ze worden vastgezet, dan druk je op de Reset knop – alle reels gaan dan weer draaien. Je kunt ook zelf bepalen welke reels je vast wilt zetten. Dit doe je door op de Hold knop onder de betreffende reel te drukken.

Tot zover is het best simpel, toch?

Kop of Munt

Je kunt het Club 2000 spel net zo spannend maken als je zelf wilt. Heb je iets gewonnen, dan kun je bijvoorbeeld ook proberen om je winst je verdubbelen. Hiervoor druk je op de Heads of de Tails knop – je speelt dus eigenlijk gewoon Kop of Munt met je winst. Heb je het goed, dan wordt je inzet verdubbeld. Zo niet, dan ben je je winst kwijt. Wil je het risico niet nemen, dan druk je op de Collect knop; je gewonnen credits worden dan aan je creditmeter toegevoegd.

Het Clubspel

Heb je eenmaal wat credits binnengesleept, dan kun je die verplaatsen naar het Clubspel door op de To Clubmeter knop te drukken. Om te spelen moet je vier van je credits inzetten. Wel goed opletten, want de Hold functie staat standaard uit bij het Clubspel! Ook hierbij geldt dat er één actieve winlijn is. Boven de reels staat een overzichtje van de prijzen die je kunt winnen. Heb je 200 credits of meer in de wacht gesleept, dan worden die automatisch aan je creditmeter toegevoegd. Vanzelfsprekend kun je je credits op elk gewenst moment laten uitbetalen.