Random Runner

Random Runner is een klassieke videoslot in een modern jasje, ontwikkeld door het Nederlandse StakeLogic. Ben je benieuwd naar wat Random Runner zo populair maakt? Lees dan verder…

Hoe speel je Random Runner?

Random Runner heeft maar liefst twee speelvelden. De rechter reel is de ‘main reel’ met het basisspel. Als je daar wint, kun je ervoor kiezen om óf de winst te behouden, óf het spel naar de tweede reel set aan de linkerkant te verplaatsen. Hier is de inzet hoger, maar met een hogere inzet maak je ook kans op een hogere winst.

Anders dan bij de meeste fruitmachines heeft Random Runner een vaste inzet van één munt per spin.

Welke symbolen heeft Random Runner?

Symbolen die je op de reels van Random Runner kunt tegenkomen zijn druiven, meloenen, peren, sinaasappels, aardbeien, bellen, zevens en sterren. Deze symbolen hebben allemaal andere waardes, afhankelijk van de combinaties die gegenereerd worden. De ster heeft de hoogste waarde: drie sterren leveren een payout van 200 op. 

Random Runner heeft ook een ‘dubbel’ symbool van een fruitstuk en een ster. Een combinatie van drie dubbele symbolen levert een speciale prijs op. Maar het dubbele symbool kan ook helpen om een winnende combinatie met normale fruitsymbolen te voltooien. Het genereert namelijk dezelfde waarde als drie fruitsymbolen.

Hoe is de payout?

Random Runner heeft vijf winlijnen, drie reels en drie rijen – en dus twee reel sets. Winnende combinaties lopen van links naar rechts en van rechts naar links. Zoals hierboven al werd beschreven leveren stersymbolen de meeste winst op. Hoewel je geen gigantische jackpots en geavanceerde features hoeft te verwachten, is een ideaal spel voor wie liever niet te hoog wil inzetten en toch kans wil maken om wat te winnen. Random Runner heeft een uitbetalingspercentage (Return to Player of RTP rate) van 95,49%.